04-01-12

Nieuwjaarke zoete

Waar tot den 28sten december het inderdaad een zoet nieuw jaar scheen te worden, werd het eerder afwachten. De jongsten, of wat dacht u, deed weer eens een specialleken. Een héél specialleken wel deze keer. Ondanks kapotte nierkes, die een rol spelen in uw hormoonhuishouding, en ondanks dialyse, die, gedurende 20 jaar onderzoek door allerhande specialisten proefondervindelijk vastgesteld uw hormoonhuishouding lam legt, blijkt de jongsten een overdosis testosteron in zijn bloed te hebben. Mysterie, mysterie en paniek, paniek. Vanaf vandaag maandelijks een anti-testosteronspuit in zijn bil (en da's hele erge auw), een resem onderzoeken om uit te zoeken waar dat testosteron vandaan komt en voorlopig géén transplantatie.

Jeuj.

Ik ben het beu. Kots en kots en kots beu. Ik wil rust. Voor hem, voor zijn broer, voor echtgenoot en voor mijzelve. Géén medische onverklaarbare toestanden niemeer, geen dialysemachines niemeer, geen epo-prikken niemeer, geen blaassondens, maagsondes of dialysekatheders niemeer en vooral géén, maar dan ook absoluut géén nieuwe afwijkingen meer. Stop. Genoeg is genoeg en trop is echt veel en veel en veel te veel.

11:03 Gepost door Arabelle in kindjesperikelen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

{{{{{{{{Madam}}}}}}}}

Gepost door: Lies | 04-01-12

Ai, dat is geen leuk nieuws... Ik hoop en duim alvast mee dat het nu ophoudt, dat jullie die welverdiende rust eindelijk krijgen!

Gepost door: Marijke_ | 04-01-12

Dat is lelijk pech hebben. Ik hoop alvast dat die rust er toch nog snel aankomt voor jullie!

Gepost door: Ariadnesdraad | 04-01-12

Ik wens voor jou en je zonen en je wederhelft dat 2012 het jaar van de verandering wordt, een jaar waarin je zoon een gezonde nier krijgt, een jaar waarin gezondheidsproblemen naar de achtergrond verdwijnen, een jaar waarin ziekenhuizen voor jullie gebouwen worden waarin je mensen gaat bezoeken en occasioneel eens op raadpleging gaat, een jaar waarin je zonen groeien en bloeien, een jaar waarin je al deze ellende achter je kan laten. Zo'n jaar wens ik je vanuit de grond van mijn hart.

Gepost door: Lichtindeduisternis | 04-01-12

'keep calm and carry on'
iets anders helpt u niet vooruit madam...
sterkte!
a

Gepost door: a | 04-01-12

Ik kwam hier al vaker kijken sedert dit bericht... hoe gaat het nu met je zoon? En met jullie allemaal? Ik reageer zelden maar dacht al heel vaak aan je gezin.
Ik duim ook voor jullie!
Marta (ik kreeg zelf ook een transplant en weet dat je opnieuw kan leven dan, maar wou dat kinderen dit nooit zouden moeten meemaken)

Gepost door: Marta | 21-01-12

De commentaren zijn gesloten.