07-02-12

O jee

Het is weer tijd voor de weewee. Tja wat zal ik zeggen, ik ben een gelukkig mens de laatsten tijd blijkbaar, want in het bezit van een gezonde eetlust, wat bij mij altijd een teken is dat ik me redelijk goed voel. Bij diep ongelukkige momenten houd ik mij niet bezig met triviale zaken zoals dagelijkse kost, dan stuff ik eens om de twee dagen een stuk tsjoklat in mijn mond om dan weer verder diep ongelukkig te wezen.

Ik hoef niet zozeer diep ongelukkige momenten, ookal is dat proefondervindelijk het beste dieet ever gebleken, het bleek ook het uitputtendste, op elk vlak. Maar d'raf moeten ze wél de happy-kilo's. Steunbetuigingen allerhande welkom dus en tips en tricks ook. Van mijn kant krijgt u, beloofd op mijn plechtig communiezielke, alle eerlijke dieetellende op uw scherm te lezen. Begint maar al te gniffelen dus.

 

22:15 Gepost door Arabelle in mijn lijf | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Eerste : karakter , nie mekkeren nie zeveren : karakter
Tweede: gezond eten en regelmatig eten
Derde : As ge wilt afvallen : bewegen : veel bewegen. En weer : nie mekkeren , nie zeveren : karakter : bewegen!
Vierde : thee.
Vijfde : water drinken : 2 l per dag : nie mekkeren : gewoon doen.

Gepost door: Mandragora | 07-02-12

als het een troost kan zijn: ik mag (op dokters bevel) enkel groenten, fruit en noten ... (en ben al 5 weken bezig)

Gepost door: els | 07-02-12

Vorig jaar héél goe bezig geweest met WW'en. Maar net na nieuwjaar hebben de 3 kleinkinders (ja, ook zo'n tweejarig schattig ding) op mijn WWeegschaal staan springen gelijk of het een trampoline was. Ik dacht dat ik nog altijd goe bezig was, maar begon toch achterdochtig te worden omdat ik wekelijks zo'n 5kg afviel zonder dat mijn broeken van mijn gat vielen. Ergo: ik moet een nieuwe baskuul kopen, want zonder die wekelijkse controle laat ik het slabakken en om nog eens iedere week naar een bijeenkomst te pikkelen, daar heb ik nu eens geen tijd voor zie!

Succes en bewaart uw weegschaal op een veilige hoogte zodat ge u geen illusies maakt voor dat uw kleren het bevestigen!

Gepost door: NIDK | 15-02-12

De commentaren zijn gesloten.