24-04-12

Ge weet nooit

Uw madam draagt setjes (zwart trouwens, met een streepke kant). Dat is haar zo geleerd door haar moeder. Voor het geval dat, ge weet immers nooit wat ge tegenkomt. Voor ’t zelfde geld schiet uwe schouder uit zijn kom op weg naar uw werk en moet ge met den ambulance van den trein gehaald worden en naar een brusselse kliniek gevoerd worden alwaar ze u tot op uw ondergoed helpen uitkleden vooraleer er nen (overigens charmanten) doktoor naar uw bed wordt gestuurd die uw schouder terug op zijn plaatst duwt. Als ge u dan tussen het verbijten van folterende pijnen en het overwegen of een armamputatie niet de beste oplossing is,  al niet moet generen voor een roze bollekes onderbroek en een vaalgrijze bh, dan is dat toch al een zorg minder.

Ook buiten de ongevalssfeer kunnen setjes dienst doen. Voor het geval dat, ge weet immers nooit wie ge tegenkomt. Want ja, ook vrouwen (allé toch vrouwen van het soort waar uw madam mee placht op te trekken, kwestie van kindred spirits ondereen) screenen op euh… fuckability (Tengels, dat is toch een plezante taal). Het is natuurlijk another tricky thing of nature dat die screeningsactiviteiten bij vrouwen beginnen nà dat ze gehoor gegeven hebben aan de roep van de biologische klok. Wanneer manlief al tig keer bot heeft gevangen omwille van aan de borst of rokken hangende baby’s, moe of sssst de kleine slaapt, en de moed eigenlijk al een beetje heeft opgegeven worden de vrouwelijke hormonen wakker.

Een setje dus, voor het geval dat. Want, al is de kans dat ge als vrouw tegen Aleksander Skarsgärd botst gering (alhoewel de citytrip naar stockholm staat gepland, ik leef op hoop), ge zoudt maar eens tegen nen wildvreemde George Cloony look-a-like kunnen botsen die u spontaan een tas koffie aanbiedt (een aanbod waar ge overigens niet op ingaat natuurlijk, ah neen) of een oneerbaar voorstel krijgen van die éne knappe collega (waar ge overigens ook niet op ingaat, ah neen) of gecharmeerd geraken door de directe aanpak van een oude vlam (ik ga het niet nog eens herhalen, natuurlijk doet ge d’r niks mee!)
Het is een moeilijk ding om mee te stoefen: “scha-ha-t, zal ik eens vertellen welke verleidingen ik vandaag allemaal weerstààn heb, en ik was er nochtans op voorzien”, dat zegt ge niet, maar ge verdient er eigenlijk feitelijk wél een standbeeld voor.
Heren, pakt vanavond uw vrouw dus maar eens goed (vast), want dààr zijn setjes nog het meest geschikt voor, voor het geval dat…

20:50 Gepost door Arabelle | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Voor het geval dat ge 't nog niet weet (ge weet maar nooit) dit is weer een stukje met de échte Madam-schwung ! Jeuj !!

Gepost door: Ariadnesdraad | 25-04-12

O jawel, ik weet wel.
Daar viel ik met de fiets en werd afgevoerd naar de spoed en tataaa, mijn kousenbroek werd opgehouden door een mega onderbroek en onder de kousenbroek zat een aftands geval van een niet setje.
Ik ging zowat door de grond bij : "Mevrouw, u moet met uw blote knie op de foto."

Gepost door: zapnimf | 25-04-12

De commentaren zijn gesloten.